Our English language blog can be found here http://mkie-foreign.blogspot.gr/

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα της εξαμελούς Οικογένειας


Ελληνικό 01/03/2013
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα της εξαμελούς Οικογένειας



Πριν από λίγο λάβαμε το παρακάτω μήνυμα από την μητέρα της εξαμελούς οικογένειας.  Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ΕΥΔΑΠ έσκυψε πάνω από το πρόβλημα της οικογένειας και έδωσε άμεση λύση.   

Θα παρακαλέσουμε όμως την ΕΥΔΑΠ και την ΔΕΗ να δώσουν μόνιμη λύση στο πρόβλημα αυτών των οικογενειών και να μην χειρίζονται την κάθε οικογένεια κατά περίπτωση.  Πρέπει να βρεθεί εκείνη η φόρμουλα που θα δίνει την δυνατότητα σε αυτές τις οικογένειες να ατενίζουν και πάλι το μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία.  Εάν δίνουμε μόνο αποσπασματικές λύσεις τότε το πρόβλημα δεν φεύγει αλλά διαιωνίζεται και θα το ξαναβρούμε μπροστά μας πολύ σύντομα.   

Οι οικογένειες αυτές χρωστάνε χρήματα γιατί πολύ απλά δεν έχουν να τα διαθέσουν, ας μην τους συμπεριφερόμαστε λοιπόν σαν εγκληματίες.  Ας τους αγκαλιάσουμε, γιατί οι αυριανοί πολίτες αυτής της χώρας είναι τα παιδιά τους, τα οποία είναι και παιδιά ΜΑΣ.

Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ για την συμπαράσταση!  Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα!

Ακολουθεί το μήνυμα που λάβαμε:  

«ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!!! ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ!!!!!!!! ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΕΦΤΑΝΕ ΤΑ 671,12 ΕΥΡΩ... ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΠΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥς ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥς ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ... Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ …, ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ!!! ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;; ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΤΕ!!!! ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ Η ΔΕΗ... ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΡΕΞΩ Κ ΕΚΕΙ… ΟΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΑΣ!!!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!»


ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
(ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-14:00) (ΔΕΥΤΕΡΑ 17:00-20:00) (ΤΡΙΤΗ 14:00-20:00) 
(ΤΕΤΑΡΤΗ 16:00-20:00) (ΠΕΜΠΤΗ 14:00-20:00) (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17:00-19:00) (ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 9631950
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης
(δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού)
Blog http://mki-ellinikou.blogspot.com/, Email mkiellinikou@gmail.com